Moji suradnici

Ljudi s kojima volim raditi:


Anja Jelena Krajcer

Danas se bavi shiatsu terapijom, posturalnom terapijom te vođenjem satova yin joge, do in vježbi, rekreacije za žene… Također vodi i vježbanje za djecu Relax kids. Ja sam se nadovezala na tu priču svojim iscjeliteljskim radom kroz tretmane energetskog iscjeljivanja kao i vođene satove meditacije i yin joge. Obje njegujemo terapeutski pristup svom radu, kako kroz tretmane, tako i kroz grupne satove. 2021. godine otvorile smo i u Varaždinu studio s još većom ponudom i nastavile u smjeru holističkog djelovanja kroz više vrsta joge kao i ponudu raznih tematskih vikend-radionica. Imamo još mnogo planova za daljnju suradnju i još veće projekte!

Možete je kontaktirati na: harajogastudio@gmail.com

Dean Valentić

gdje je stekao kvalifikaciju “brahmana” (poznavaoca Vedskog znanja). Interes za đjotiš astrologiju, koja proizlazi iz dijela vedskog znanja, budi se 1999. od kada živi u Puli. Astrologiju uči pod vodstvom učitelja astrologije Gabora Szucsa (Gauranga Dasa) iz Budimpešte. Gauranga Dasa učenik je pandita Sanjay Ratha, učitelja tradicionalne astrologije iz Indije i osnivača astrološke škole i instituta Šri Jagannatha centra. U tom naslijeđu Dean Valentić nastavlja proučavanje, podučavanje i prakticiranje astrologije. Ono u čemu vam Dean može pomoći jest shvaćanje svog vlastitog puta u ovom životu. Astrološko čitanje koje će vam napraviti može vam razjasniti puno toga o vama samima, ali još veću vrijednost primit ćete time što će vam potvrditi ono što ste o sebi već znali unutar sebe, ali možda se niste usudili pokazati na van iz raznih uvjetovanosti okolinom u kojoj živimo.

Deana Valentića možete kontaktirati na e-mail: valenticdean@gmail.com ili telefon: 099 3457910

Dejana Vorkapić

ono nešto iza očitog. Njezino iskustvo prožeto je brojnim tehnikama rada na sebi koje je izučavala i prakticirala samostalno i s klijentima. Time je stekla višegodišnje iskustvo kao terapeut, te svoj rad danas temelji na mindfulnessu i filozofiji nedualnosti. Autorica je knjige duhovne tematike Povratak Marije Magdalene, razotkrivanje svetog grala, koja je prožeta njezinim osobnim iskustvima i pronicanjem njezine duhovne inteligencije. Dejana je učiteljica mindfulnessa i nedualnosti kojoj se možete obratiti s povjerenjem ukoliko želite naučiti više o ovim temama ili produbiti vlastito iskustvo stvarnosti. Do mog susreta s Dejanom došlo je uslijed slične situacije, u vrijeme kada samo obje htjele tiskati svoje knjige, a nakon toga shvatile smo da imamo puno više toga zajedničkog, kao što je povezanost sa ženskim principom i to što imamo tu jednu blisku povezanost obitelji duša.

Možete je kontaktirati na: nedualnost@gmail.com

Zoran Seličanec

Ujedno rano u životu pokazuje interes za ezoterična znanja, a kasnije se bavi i teozofijom. Vrsan je poznavatelj ljekovitog bilja i može vam pripraviti svakojake ljekovite pripravke, ali napraviti i tarot čitanje.

Možete ga kontaktirati na: zoranselicanec@gmail.com ili telefon: 098 5730 27

Petra Križaić

U svom radu s klijentima sve je više uviđala važnost toga da ih usmjerava na zdrav način prehrane i usvajane zdravih navika, i sve više shvaćala kako lijekovi nisu pomogli koliko je to mogla promjena navika, a posebno načina prehrane. To ju je ponukalo da postane specijalist regenerativne detoksikacije po dr. Robertu Morsu. Nakon toga 2022. pokreće vlastiti obrt Anasta te zaokreće svoj životni smjer napustivši farmaciju, te se predano posvećuje savjetovanju klijenata koji svjedoče nevjerojatne rezultate u liječenju malignih bolesti i kroničnih stanja.

Možete je kontaktirati na: anasta.savjetovanja@gmail.com

Kontaktiraj me!